LR_Lumpeen_kukka.jpg
Kävin tänään katselemassa kavereideni blogeja ja kiinnostuin ajatuksesta. Olen pitemmän aikaan jo miettinyt, että minne voisin kirjoitella ajatuksiani, niin että myös muut voisivat niistä hyötyä ja ehkä jopa oppia. Jos minun tekemisistäni voi edes mitään oppia, enhän ole vasta kuin kohta 16 vuotta eli elämä vasta edessä, eikä todellakaan paljoa takana. Tosin, jotten tässä nyt vain vähättele tekemisiäni, voin jo tässä vaiheessa kertoa, ettei se minun elämä mitään täyttä riemua ole ollut, mutta siitä luultavimmin myöhemmin lisää.

Yksi syy aloittaa oman blogin kirjoittaminen oli myös suuri intoni erilaisiin käsitöihin, ne ovat sydäntäni todella lähellä. Saatanpa siis tännekkin töistäni kuvia laittaa, jos jotain kiinnostaa.

Tämä blogi tulee siis sisältää vähän sitä sun tätä. Joskus saatan pohtia vähän enemmän syvällisiä juttuja, kun taas joskus saatanpa vaikka kertoa vitsin.
Joten siis tästä voi vielä tulla jotain suurta tai siis minusta voi vielä tulla jotain suurta. Sillä maailma odottaa, oletko valmis?

Siihen asti, muista, että jokainen on tämän elämän arvoinen!