Nyt en ookkaan pitkään aikaan päässy koneelle, saatikka sitte tänne kirjoittelemaan.

Reissu on sujunut hyvin ja huomenna pääseekin jo kotiin. Edellinen viikko vietettiin Kuopiossa ja nyt ollaan eilisestä lähtien oltu Kiteellä, mun kummien luona. Täällä on koko ajan kauhee hässäkkä. Kummeillani, kun on viisi tyttöä, niin ääntä kyllä lähtee aika paljon..

Ihanaa päästä huomen kotiin ja viel yksin. Jyväskylästä lähen kahen aikaan bussilla ja kotona joskus seittemän kaheksan aikaan. Ois kiva vaan jäädä sinne, mutta maanantaina on jo lähtö riparille. Vaikka suoraan sanottuna ei just nyt tällä hetkellä kiinnostais yhtää vahtii niitä ysikolmosia. Mutta ei taija olla paljoo vaihtoehtoja.

Aikaa on kyllä óllu täällä ihan tarpeeksi ja on kerenny miettii asioita, erilailla ku koton. Tulevat vuodet uudessa koulussa ja kaverit on mietittäny. Mutta oon myös kerenny miettimään tulevia juhlia ja niihin lahjoja, jonka vuoksi odotan kotiin pääsyä kovasti. Mun pää on tällä hetkellä niin täynnä kaikkia ihania ideoita, että haluisin jo päästä toteuttamaan niitä. Mutta kaikki aikanaan.. Kuitenkin yllätyksiä on luvassa itse kullekkin...

Tänään aamulla lähdettiin äitin, kummin ja kummin vanhimman tytön kanssa kaupunkiin. Käytiin marimekon tehtaanmyymälässä ja ostin aivan ihanan turkoosin koululaukun, eikä maksanu ku 52 euroo ;) En olis maksanu sitä ite, mut sit äiti sano, et jos se maksaa sen, ni sit se antaa veljellä kansa 50 e, joten maksan mielummin ite, ku annan sille rahaa. Että semmosta.

Huomenna fiilikset kotikoneelta.