Moikka ja kaikille aurinkoiset terveiset Oulusta! Lämmin on, koko päivän ylin lämpötila oli 29 astetta. Ilta on jo aika pitkällä, mutta edelleen aurinko lämmittää. Kävin äsken uimassa, vesi oli tosi kylmää.. Viikko vietetään nyt täällä Oulun nallikari leirintäalueella. Täällä infossa on kone, mutta, kun ainut on, niin tämä on tosi usein varattu. Yritän kuitenkin päästä aina välillä tänne kirjoittelemaan.

Viime viikon lauantaina siis lähdettiin reissun päälle. Ekana oltiin Porissa, jonka jälkeen matkaa jatkettiin Seinäjoella. Alkuviikon satoi vettä ihan koko ajan, eikä lämpimiä päiviä juurikaan ollut. Tämän viikon jälkeen matkaamme kohti Kuopiota, jossa vietämme myös viikon.

Hienosta oon viihtyny, eikä porukoiden seura ole ainakaan vielä kyllästyttänyt.. Kysykää viikon päästä uudelleen, sit saatan vastata eri tavalla..

Kaverini soitti mulle eilen ja yllätyin hieman hänen kysymyksistä. Syykin niihin kyllä löytyi. "Ystävä", jonka luona olin aikaisemmin viime viikolla käynyt korjaamassa välini, sillä en ollut vuoteen häntä nähnyt. On nyt sit kuulemma juorunnut minusta asioita, jotka eivät mielestäni muille kuuluisi. Kaverini sanoi, että minusta liikkuu huhuja ympäri kotiseutani ja, että hän oli kuullut kaverin kaverin kaverilta, että ootko sä tehny sitä ja tätä ja tota.. Että kivat taas sille yhellä tyypille, joka kyllä tietää kenestä puhun! Meinasin eilen lähettää hänelle kivan tekstarin, mutta taidan sittenkin odottaa, että pääsen takas kotiin, että voin haukkua hänet lyttyyn kasvotusten. Että semmosta.

Mutta siis muuten mennyt aivan loistavasti, suosisi nyt tuo sääkin pikkasen enemmän..

Kirjoittelen taas!