Miten musta alkaa tuntua, että nää tiistain kirjotuksiin tulee aina jotenkin idea koulusta. No, älkää pelätkö. Se on vaan yksi päivä viikossa :)

Tosiaan, vaihteeksi hypärillä.

Meidän omaan ryhmään kuuluu 25 ihmistä. Uus ihminen me saatiin viime viikolla, kun eräs jätkä liittyi seuraamme. Ei sillä, ei sitä paljoa ole näkynyt, kun ei sille mahtunut meijän muiden kanssa olevat samat tunnit lukkariin. Muuten me ollaan aika yhteistyökykyisiä ja tullaan kaikki toimeen toistemme kanssa. Itelläni on siis kolme ihmistä samassa ryhmässä, joiden kanssa vietän enemmän aikaani. Muidenkin kanssa jutellaan ja oleillaan aikas paljon. Ja ryhmähenki, jo näiden kahden viikon aikana on hyvä.

Tänään on ollut ykkösillä suurena puheenaiheena ykkösten risteily. Aulassa on ollut kakkosten risteilyn ilmoittautumis lappu ruokavälkillä. Sitä tossa luettiin ja huomattiin, että sinne mahtui mukaan ainoastaan sata ihmistä. Eli nopeat syövät hitaat.
Myös ykkösten risteilyn ilmoittautumislappu on kuulemma ollut tänään jo esillä, mutta kumminkin otettu, syystä tai toisesta, pois. Nyt täällä kuhiseekin ympäri käytäviä, että koska on ykkösten risteily, kuka järjestää, mitä maksaa.. Päällimmäisenä kuitenkin, että missä voi ilmoittua, kuinka moni mahtuu. Meitä on täällä 280 ykköstä, lähtilukumäärä riippuu valvojista. Joten toivottavasti, kun-sen-joskus-joku-jaksaa-ja-on-aikaa-niin-järjestää- niin saamme tarpeeksi valvojia, jotta mahdollisimman moni mahtuisi mukaan...

Ei sillä, onhan meillä kakkosella sekä kakkosten risteily, että wanhojen risteily. Mutta ykkösellähän sitä tutustutaan, jotta sitten seuraavilla kerroilla olisi vielä kivempaa ;)

Että tälläistä tänään.