Mä tykkään joulusta, ja talvesta ylipäätänsäkin.

 Junat ollu koko päivän myöhässä, että melkein minäkin myöhästyin fysiikan kokeesta..
Ei sillä, päin puuta se meni ja heti kun sai lähteä, ni mä poistuin.

Siinä oli sitte semmoset päälle pari tuntia, ennen huomisen kokeen pohjaa, ni lähettii kavereiden kanssa käymään kaupassa. Saatiin ulkovaatteet päälle, ni kaveri hihkas; nyt kyllä juostaan tonne lumikasaan..
Ja niin me sitten juostiin ja hypättiin. Oli hauskaa. Takasin päin tullessa sama juttu. Meitä oli kolme, joista yksi ei aiemmin hypännyt, kun hänellä oli hame päällä ja korkkarit.. No tultiin takas koulun pihaan; jos tohon hypätään, ni mäkin voin tulla. Ja taas me hypättiin. Leikittiin ihan kunnolla lumisotaa ja kaadettii toisiamme sinne hankeen. Muilla oppilailla oli ainakin hauskaa. Ne teki yllätyshyökkäyksen ja kaato mut mahallani lumeen ja anto lumipesun, oli kivaa joo<3

Me käytiin viemässä patterille meijän vaatteet ja kuivateltiin myös itteämme siinä, ku oli kaikki vaatteet ihan läpimärät. Siihen eteen muodostu ihan kiva vesilätäkkö ja jokaisen kulkiessa ohi ja vähänkin katsoen maahan tai meihin päin totesimme, "vesivahinko"

Pohjatunnin jälkeen sama juttu uudestaan, tosin sit meit oli vaan kaksi. Soitettiin sit tälle jätkälle ja kerrottiin kuinka hauskaa meill on. Naureskeli meille ihan täysii.

Huomenna me kostetaan tälle jätkälle, ku se nauro, ku me sanottiin et ollaan märkii, kylmissämme, lumisia ja meill ei oo kivaa. Sill ei oo koetta huomenna, ni mun pitää soittaa se kouluun mun kokeen jälkeen. Luultavimmin se kostaa meille entistä pahemmin tai ainakin niin se uhkas, mutta se on sitten vasta huomisen illan ongelma, kun mä olen ihan jäässä ku pääsen kotiin asti. Tulee varmasti kivaa. Odotan.