Joo.

Päässä keinunu koko päivän, tuntuu ettei lopu ollenkaan. Mutta siis. Oli kivaa. Hyttikaverit osoittuivta mukaviksi, vaikkakaan kukaan niistä kolmesta muusta likasta ei siellä meijän hytissä loppuen lopuksi nukkunutkaan. Kyllä ne siellä aina käväsi, mutta lähtivät sitten kukin bilettämään.

Ei sillä, en mä yksin joutunut nukkumaan. Yks jätkä meijän koulusta kyseli, että saako hän tulla mun hyttiin seuraksi, ku ei halua olla omassaan. Kiva vaan, sai seuraa :)

Meno oli tosi kova ja käytävät tänään aamulla ihan kivassa kunnossa.. Niinkuin ihmiset muutenkin. Taidettiin kaikista niistä 18 koulusta ja 1499 opiskelijasta oltu sen j'tkän kans ainoot, jotka ei juonu. Mutta se ei kyllä menoa haitannut..

Yökerhossa mä istuin molemmat illat, kuuntelin aina yhtä ihanaa kännisten nuorten laulua.. Jokaisen biisin välissä kyllä kuuli, et ketä siellä oli, ku meijän koulun nimeä ruvettiin joka kerta huutamaan.. Ekana yönä en nukkunu yhtään, kun ne piti niin kovaa meteliä, etten yksinkertaisesti pystyny.. Viime yönä nukuin huimat kolme tuntia.. että joo.
Kuuntelen ku yksin meijän koulun opiskelija rupes kolmen-neljän aikaan huutamaan, että meijän koulu on vantaalla ja et se on ihan kuusessa, landella tms. Sai suututettua aika monet.. Nii ja sitä ku yks jätkä rupes oksentaa verta vastapäisessä hytissä..

Mä olin vikan iltan oikeesti niin väsynyt, nukkunu neljänä edellisenä yönä yhteensä yheksän tuntia, et mä vaan nauroin. Sillä jätkällä oli hauskaa.

Mutta siis. Varmaa fiilikset olis ollu enemmän katossa, jos risteily olis ollu pelkästään meijän koulun ja kakkoset olis ollu mukana, mut kumminkin plussan puolella ollaan..