.. mut mulla oli eilen tosi kiva päivä ;D

Tyttö häpeää, nauraa, iloitsee, kaipaa, huolehtii, rakastaa, syö suklaata, lukee psykologiaa, kuuntelee radiota, nauttii, värisee kylmästä, ikävöi, odottaa, yrittää, siinä onnistumatta.

Mulla on tänään jotenkin kauhean vaikeaa saada kirjoitettua yhtään mitään. Mielessä kylläkin pyörii vaikka mitä ja kaikkea mitä haluaisin sanoa ja kirjoittaa.. Jätkä tosiaan kipeenä, eikä sen takia ollu koulussa tänään. Minähän en onneksi ole siitä riippuvainen, enhän ole tänäänkään soittanut sille ku kolme kertaa.. ;D

Energiaa olisi taas vaikka muille jakaa. Tosin olisi sille käyttöäkin, nimittäin huomenna psykan koe. Kyllä se läpi menee, ei onneksi siitä ole huolta. Loppuviikosta tulee ihana. Torstaina mennään, toivottavasti kaikki, porukalla leffaan, syömään ja hillumaan ja perjantaina juhlimaan.. Jeij. Sori nyt mokasin, piti kirjoittaa et ahkerasti lukemaan alkuviikon kokeisiin..

Yhden loistettua poissaolollaan ei kuitenkaan vienyt kokonaan päivän fiilistä. Me nimittäin ystäväni kanssa otimme mopon alle ja lähimme kiertelemään. Löydettiinkin yksi ihana paikka, jossa varmasti tulemme uudestaan käymään. Aurinko, aikaa ja eväät; täydellistä. Niin ja päätettiin, et viedään meijän pojatkin sinne joku kerta.

Mulla on tällä hetkellä kamalan kylmä ja päähän sattuu.. Toivotaan, et menee ohi.