Kun yhdistää tälläisen hieman lapsellinen, riehakkaan, iloisen ja hullunkurisen melkein seitsemäntoista vuotiaan ja hänen serkkunsa, joka näyttää täysin samalta kuin allekirjoittanut pienenä ja joilla on täsmälleen samanlainen huumorintaju.. Ei siitä voi tulla mitään muuta kuin hauskaa.

Me lähdimme neidin kanssa tänään retkelle yhden ystäväni ja siellä olleen kaverin luokse. Pojat rakastuivat tyttöön heti ja olivat ihan innoissaan meidän häiritessä heidän nautinnollista elämäänsä omassa poikamiesboksissaan ilman tyttöystäviä. Käytiin kaupassa, syötiin ja naurettiin, kunnes matkamme jatkui takaisin asemalle ja junalla kotiin.

Siinä mielessä rakastan tytön kanssa kaksin kulkemista, kun kaikki mummot kattelevat meitä hieman pidempää, me kun satutaan vielä oikeesti näyttämään aikas samoilta.. Tällä reissulla ei onneksi kuitenkaan tullut kuin yksi "ootko sä ton äiti" ihminen vastaan ja mukava oli hänenkin kanssaan jutella lastenkasvatuksesta..

Jos mitenkään osaatte kuvitella meitä yhdessä, yhdistäkää tähän mielikuvaan alle metri kertaa metrin kokoinen suihkutila, jonne me molemmat ahtauduimme samalla kertaa tietenkin. No niinhän siinä tietenkin kävi, että minä pienenmmäkseni joudun ahtaimpaan ja pieninpään kulmaan, tytön leikkiessä innoissaan vedellä ja ankoilla.

Nyt tyttö on jo rauhassa nukkumassa huoneessani ja todella toivon, että kanssa nukkuu aamuun asti. Vaikkei jätkä tyttöä tänään sitten kuitenkaan tavannut, sillä tuli hieman mutkia matkaan, niin musta on ihana, että tyttö on täällä. Ja koska enhän minä riippuvainen ole, olen puhunut jätkän kanssa ainoastaan puhelimessa Kerran, huomatkaa toki tämä. Nyt tämä hieman vanhempi satuprinsessa lähtee kanssa nukkumaan, jotta jaksaa huomisen.