Hiljaiseloa on ollut, koska täällä päässä meneillään kauhean kuuloinen flunssakierre, joka aiheuttaa ongelmia tytön kesäloman viettoon. Tällä hetkellä eniten vaivaa tuottaa aivan kauhea yskä, joka vie myös puolet nukkumisajasta pois.

On toinenkin syy, miksi hiljaista on ollut, eikä se todellakaan ole kesäloman alku. Sen pitäisi olla kiireetöntä ja pelkkää rentoa laiskuutta. Ei huolta, niin se on ollutkin.

Tosin on eräs pienen pieni asia, joka on viime aikoina tuottanut hieman pään vaivaa. Mä ihastun helposti. Harvoin pysyn yhdessä miehessä kovinkaan kauaa, vaan löydän uuden kohteen pian edellisen jälkeen. Kaksi pidempään kestänyttä ihastumista on ollut ja molemmat loppuivat traagisesti. Huvittaa tosin, molemmat miehet "lopettivat" kanssani tekstiviestillä.

Niin kai voisi siis jälleen sanoa, että tämä tyttö on ihastunut. En oikein käsitä itsekään sitä kunnolla, mutta siltä alkaa jälleen tuntumaan. Kohde vain. Noh se on hämmentävä. En olisi aivan heti kuvitellut, eikä varmasti kovin moni muukaan. Mutta kyseinen mies yllätti mut ja toi mulle uuden näkökulman. Se on ihan kiva.