Vuonna 2008 mä kadotin yli puolet "ystävistäni". Taisin näin pikaisen laskutoimituksen suoritettuani päätyä numeroon 5. Se tarkoittaa sitä, että kaikista vähäisistäni ystävistäni, välit katkesivat viiteen eri ihmiseen saman vuoden sisällä. Taitaa olla tämän hetkinen ennätykseni.

Vuosi 2008 sai mut kovinkin mietteliääksi ja vanhoista virheistä oppineena päätin vuonna 2009, etten riko yhtäkään ihmissuhdettani. Mikäli mukaan ei lasketa puhutaan-eipuhuta-ihmissuhdetta Miehen kanssa, pidin lupaukseni. Niin ja tosin olin -ainakin melkein- vuoden 2009 lopulla puheväleissä tämän kyseisen kaksilahkeisen kanssa. Joten pidin lupaukseni kaikin puolin ja säilytin kaikki ystävä ja kaverisuhteeni vuoden ajan.

Ajattelin, että tälläistä lupausta ei kannata tehdä kahtena vuotena peräkkäin, joten vuoden 2010 alussa en tehnyt mitään tähän liittyvää lupausta itseni kanssa. En tosin tainnut tehdä yhtäkään lupausta.. Johtuen varmaan aika railakasta uuden vuoden aloituksesta? En tiedä.

Koska lupauksia ei ole tehty, voin rehellisesti ja mitään salaamatta tai pois jättämättä ilmoittaa tulokset vuoden 2010 alusta tähän päivään. Mitään menetettävää ei siis pitäisi olla.

Ihmissuhteita kariutunut tähän asti: 2 ½ (puolikas vielä tällä hetkellä, sillä en ole yhdestä loputtomasti jatkuneesta tapauksesta kovinkaan varma)

Niitä ei niin onnistuneita tapauksia: 3

Ihastumisia, vuoden 2010 alusta: 5

.. Joista pysyviä: 0

Vihaamiani ihmisiä, kokonaistulos tällä hetkellä: 5

Minua vihaavat henkilöt, jotka ovat sen minulle henk.koht. kertoneet: 2

Tapaturmia: 1

Todellisia ystäviä: 4

Ystäviä, mukaanluettuina ylläolevat: 8

Ihmisiä, joiden kanssa en tahdo olla tekemisissä, mutta on pakko: 2

Ihmisiä, joita aluksi vihasin, mutta jotka saattavat silti olla ihan ok: 1